Veilig winkelen

Het achterlaten van persoonlijke gegevens is onvermijdelijk als je iets wilt bestellen. Alle gegevens die je bij ons achterlaat stoppen we veilig achter slot en grendel. Dat doen we met behulp van de modernste technieken, te weten de Secure Socket Layer (SSL). Hierdoor maken we gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je begint met het afrekenen van je bestelling. Dan krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Via SSL worden je transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het " groene slotje" (zie onder) in je browser.

 

SSL verbinding Haardplaat.com

 

Iemand die niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er niet bij. Wij gebruiken je gegevens nooit om aan jou andere prijzen te tonen dan aan andere klanten. Al onze klanten zien dezelfde prijzen voor onze artikelen en producten. Ook delen we je gegevens nooit met andere partijen. Partijen moeten we soms jouw gegevens geven om de bestelling af te ronden en te kunnen leveren. In die gevallen eisen we dat die derde partij ander net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaat als wij en ze alleen gebruikt voor het doel waarvoor hij ze heeft gekregen. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten via onze Klantenservice.

De veiligheid van uw gegevens gedurende het bestelproces is van het grootste belang. Onze betaalplatform, Adyen, is een vooraanstaand, wereldwijd werkend, e-commerce platform dat bedrijven bedient als Booking.com, Spotify, Airbnb, Netflix en anderen. Het houdt onze en uw betalingen veilig met data-encryptie, PCI DSS, 3-D Secure en geavanceerde bescherming tegen fraude.