Bestellen en retourneren

Bestellen en betalen

Al onze producten op deze website kunnen online bestelt worden door ze aan de winkelwagen toe te voegen en te betalen. Betaling is mogelijk met een betaalpas (Ideal), per creditcard (Mastercard, Visa, American Express and JCB) , Paypal of per bankoverschrijving.

De veiligheid van uw gegevens gedurende het bestelproces is van het grootste belang. Onze betaalplatform, Adyen, is een vooraanstaand, wereldwijd werkend, e-commerce platform dat bedrijven bedient als Booking.com, Spotify, Airbnb, Netflix en anderen. Het houdt onze en uw betalingen veilig met data-encryptie, PCI DSS, 3-D Secure en geavanceerde bescherming tegen fraude.

Bankrekening van Charles Nijman Fireplace Antiques BV, Nederstraat 19, 3958CS Amerongen, Nederland:  

IBAN: NL69 RABO 0154 3392 96 BIC: RABONL2U

BTW: NL821071841B02 

Al onze prijzen zijn exclusief BTW. Bedrijven binnen de EU kunnen exclusief BTW bestellen op voorwaarde dat zij hun BTW-nummer vooraf toezenden.

Verpakking, verzending en levering van haardplaten en andere haardaccessoires kan pas plaatsvinden na volledige betaling.

 

 

Retourneren 

Retourneren kan, zonder opgave van reden, uitsluitend binnen 14 dagen na ontvangst. Wij adviseren u om tevoren even contact op te nemen over de voorgenomen retourzending. Buiten deze termijn kunnen wij geen retouren accepteren. Zodra wij het product terug hebben, zullen wij het volledige bedrag --met aftrek van de gemaakte verzendkosten-- zo snel mogelijk op uw rekening terugstorten.

Het recht van retour zenden (of herroepen van de koop) is niet van toepassing indien:

  • Haardaccessoires overduidelijk gebruikt zijn door de koper
  • De koper zelf een artikel heeft trachten te herstellen
  • Bij vermissing van aanhechtingen aan de goederen
  • De goederen zich niet meer in dezelfde verkoopbare staat bevinden als tijdens aflevering. 

De koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retour zenden. 

 

Algemene voorwaarden

Onze Leveringsvoorwaarden zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Utrecht nummer 30267040 

 

Haardplaten in Venetie