Haardplaat 'Wapen van Frankrijk'

Herinneringsplaat met de tekst ‘Seul contre Tous’ ("alles tegen één"). Het symboliseert de Franse strijd tegen de Europese coalitie aan het eind van de 17e eeuw. De coalitie probeerde de macht van de Franse koning Lodewijk de 14e te beperken. Willem III, gesteund door Britse en Spaanse troepen, was een belangrijke tegenstander. Frans koninklijk wapenschild met de drie lelies (fleurs de lys) geflankeerd door griffioenen en verder omringd door vlaggen en wapens. Meer weten: De geschiedenis van de haardplaat
€ 326,45
Excl. BTW

Excl. BTW. Bij verkoop aan particuliere klanten in de EU wordt BTW geheven. Voor particuliere klanten buiten de EU geldt 0% BTW.

Niet op voorraad

Gratis bezorging boven €165 excl. BTW
Levering binnen 1 werkdag & 100% verzekerd
Klanten beoordelen ons met 9.5/10
Grootste keuze & beste prijzen
Deskundig advies
Ouderdom20e eeuw
StijlLouis XIV
HerkomstFrankrijk
Breedte53.0 cm
Hoogte52.5 cm
Diepte3.0 cm
Gewicht41 kg
MateriaalGietijzer
KleurZwart
Conditie***

Classificatie: ***: Zeer goede staat, beperkte slijtage in overeenstemming met de leeftijd en het gebruik. **: Duidelijke tekenen van slijtage en mogelijk structurele problemen waaronder kleine instabiliteit. Nog 100% geschikt voor toepassing in een open haard. *: Structurele instabiliteit die de functie belemmert anders dan decoratief. Bijvoorbeeld, een open haard tang met los mechanisme waardoor de uiteinden kunnen overlappen. Een haardplaat in deze classificatie kan wel nog in een gashaard of als spatscherm gebruikt worden. Mocht u aanvullende informatie over de kwaliteit of de indeling van een specifieke haardaccessoire willen, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Referentien5250