Montagebeugels - Bevestigingsbeugels Haardplaat | 1 Paar

Deze montagebeugels zijn geschikt voor het vastzetten van haardplaten die dikker zijn dan 2 cm aan stenen muren (natuursteen of baksteen).

Blijft de haardplaat op de grond staan, dan volstaat 1 paar montagebeugels. Wordt de haardplaat opgehangen dan zijn minimaal 2 paar montagebeugels nodig.

De beugels zijn gemaakt van smeedijzer, met een vuurvaste messing plug, door een smid in Nederland.

Lees verder: Hoe bevestig ik een haardplaat?

€ 18,60
Excl. BTW

Excl. BTW. Bij verkoop aan particuliere klanten in de EU wordt BTW geheven. Voor particuliere klanten buiten de EU geldt 0% BTW.

Op voorraad

Gratis bezorging boven €165 excl. BTW
Levering: 1-2 werkdagen & 100% verzekerd
Klanten beoordelen ons met 9.5/10
Grootste keuze & beste prijzen
Deskundig advies
Conditie***

Classificatie: ***: Zeer goede staat, beperkte slijtage in overeenstemming met de leeftijd en het gebruik. **: Duidelijke tekenen van slijtage en mogelijk structurele problemen waaronder kleine instabiliteit. Nog 100% geschikt voor toepassing in een open haard. *: Structurele instabiliteit die de functie belemmert anders dan decoratief. Bijvoorbeeld, een open haard tang met los mechanisme waardoor de uiteinden kunnen overlappen. Een haardplaat in deze classificatie kan wel nog in een gashaard of als spatscherm gebruikt worden. Mocht u aanvullende informatie over de kwaliteit of de indeling van een specifieke haardaccessoire willen, aarzel dan niet om het ons te vragen.

OuderdomNieuw
StijlNeo-stijlen/Victoriaans
HerkomstNederland
Breedte2.5 cm
Hoogte2.5 cm
Diepte7.0 cm
Gewicht1 kg
MateriaalSmeedijzer, Messing
KleurZwart
Referentiex002