Pers

Januari 2014: Onze website ontvangt de 'Best of HOUZZ 2014' voor Customer Satisfaction (Klanttevredenheid) van de Amerikaanse website voor de inrichting van het woonhuis, Houzz.com. Deze awards komen tot stand door een jaarlijkse survey van de 16 miljoen maandelijkse bezoekers van Houzz.com. We zijn er trots op, zeker omdat we pas in 2013 bij Houzz.com zijn aangesloten.

Remodeling and Home Design


'10 Fireplace Do's & Don'ts'

Old House Journal (USA) - December 2013 

 

Begin 2013:  Antique-fireback.com, de engelse versie van onze website, treedt toe tot 1stdibbs.com, 's werelds grootste online marktplaats voor 'de mooiste dingen op aarde'. 1stdibs herbergt meer dan 1500 van de meest prestigieuze internationale dealers van antiek, vintage meubels en design, beeldende kunst, sieraden, vintage couture en mooie huizen, en verleent haar klanten direct toegang tot luxe goederen van de hoogste kwaliteit. Zie ook ons profiel op www.1stdibs.com

 

Begin 2013: Antique-fireback.com, de engelse versie van onze website, treedt toe tot Houzz.com, een geweldige bron van interieur en decoratie ideeën op het internet, inclusief keukens en badkamers. Meer dan 1.500.000 inspirerende foto's en 90.000 ideabooks helpen u bij alles wat u nodig heeft om uw huis te verbeteren van start tot finish.

Remodeling and Home Design

 

Juni 2012: Antieke-haardplaat.nl neemt deel aan de eerste Nederlandse Erfgoedbeurs op Paleis Het Loo in Apeldoorn: 
Wonen in Historie

 

September 2011:  Onze website is geheel vernieuwd met uitgebreide sorteer- en zoekfuncties, de mogelijkheid om online te kopen alsmede meertaligheid in zes taalgebieden inclusief het nederlands, te weten:

 

Juni 2011: Antieke-haardplaat.nl levert antiek haardgereedschap voor de film Het Behouden Huys op Nova Zembla van Eyeworks.
(Voorfilmpje over Het Behouden Huys op Nova Zembla)

 

'Haardplaat geeft meer warmte'
De Kaap-Stichtse Courant - maart 2011  (www.nieuwsbladdekaap.nl)

 

'De krachtige charme van antieke haardplaten'
Magazine Herenhuis - december 2010 (www.herenhuis.nl)

 

'Haardplaten van toen'
Ariadne ad Home - november 2010 (www.ariadneathome.nl )

 

Augustus 2009: Antieke-haardplaat.nl levert een grote, originele Pro Patria haardplaat voor plaatsing op het replica schip 'De Onrust' dat gebouwd wordt ter gelegenheid van de festiviteiten rond het 400-jarig bestaan van New York.

Van deze haardplaat is een versie bekend met het jaartal 1614 erop, het jaar waarin De Onrust gebouwd werd.

De Onrust was het eerste schip met een dek dat volledig in Amerika werd gebouwd. In 1614 voer het schip de Hudson op, maar brande tijdens zijn eerste tocht volledig af. Blijkbaar waren de haard en de haardplaat niet veilig genoeg....
(De Onrust in Wikipedia)

 

Januari 2006: Start van Antieke-haardplaat.nl

 

Antieke haard