Groot Haardscherm | Handgemaakt, Nieuw | 96-140 cm

Replica van een antiek origineel. Exact vervaardigd zoals deze vroeger werden gemaakt.

Groot voordeel van dit type haardscherm, oud of nieuw, is dat je het, alhoewel het heel elegant is, niet echt ziet. Je geniet gewoon van het vuur.

Voor een zelfstandig staand vonkenscherm heeft u een breedte van minimaal 96 cm tot maximaal 140 cm nodig. Bij een breedte van 96 cm is het scherm 35 cm diep en bij 140 cm breed is het 17 cm diep. Elk paneel is B x H: 35,5 x 62,5 cm.

Deze haardschermen zijn handgemaakt en kunnen daardoor imperfecties (verf, afwerking e.d.) vertonen die in een industriële productie niet voorkomen. Op deze imperfecties geven wij geen garantie.

€ 326,45
Excl. BTW

Excl. BTW. Bij verkoop aan particuliere klanten in de EU wordt BTW geheven. Voor particuliere klanten buiten de EU geldt 0% BTW.

Op voorraad

Gratis bezorging boven €165 excl. BTW
Levering binnen 1 werkdag & 100% verzekerd
Klanten beoordelen ons met 9.5/10
Grootste keuze & beste prijzen
Deskundig advies
OuderdomNieuw
StijlNeo-stijlen/Victoriaans
HerkomstFrankrijk
Breedte148.0 cm
Hoogte62.5 cm
Diepte2.0 cm
MateriaalSmeedijzer, IJzergaas
KleurZwart
Conditie***

Classificatie: ***: Zeer goede staat, beperkte slijtage in overeenstemming met de leeftijd en het gebruik. **: Duidelijke tekenen van slijtage en mogelijk structurele problemen waaronder kleine instabiliteit. Nog 100% geschikt voor toepassing in een open haard. *: Structurele instabiliteit die de functie belemmert anders dan decoratief. Bijvoorbeeld, een open haard tang met los mechanisme waardoor de uiteinden kunnen overlappen. Een haardplaat in deze classificatie kan wel nog in een gashaard of als spatscherm gebruikt worden. Mocht u aanvullende informatie over de kwaliteit of de indeling van een specifieke haardaccessoire willen, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Referentiep007