Frans Haardscherm | Handgemaakt, Nieuw | 44-65 cm breed

Replica van een antiek origineel. Exact vervaardigd zoals deze vroeger werden gemaakt.

Groot voordeel van dit type haardscherm, oud of nieuw, is dat je het, alhoewel het heel elegant is, niet echt ziet. Je geniet gewoon van het vuur.

De functionele breedte om het scherm zelfstandig te kunnen laten staan is minimaal 44 cm en maximaal 65 cm. Bij een breedte van 44 cm is het scherm 25 cm diep en bij 65 cm breed is het 11 cm diep. Elk paneel is bxh: 33x49.5 cm.

Deze haardschermen zijn handgemaakt en kunnen daardoor imperfecties (verf, afwerking e.d.) vertonen die in een industriële productie niet voorkomen. Op deze imperfecties geven wij geen garantie.

€ 152,89
Excl. BTW

Excl. BTW. Bij verkoop aan particuliere klanten in de EU wordt BTW geheven. Voor particuliere klanten buiten de EU geldt 0% BTW.

Op voorraad

Gratis bezorging boven €165 excl. BTW
Levering: 1-2 werkdagen & 100% verzekerd
Klanten beoordelen ons met 9.5/10
Grootste keuze & beste prijzen
Deskundig advies
Conditie***

Classificatie: ***: Zeer goede staat, beperkte slijtage in overeenstemming met de leeftijd en het gebruik. **: Duidelijke tekenen van slijtage en mogelijk structurele problemen waaronder kleine instabiliteit. Nog 100% geschikt voor toepassing in een open haard. *: Structurele instabiliteit die de functie belemmert anders dan decoratief. Bijvoorbeeld, een open haard tang met los mechanisme waardoor de uiteinden kunnen overlappen. Een haardplaat in deze classificatie kan wel nog in een gashaard of als spatscherm gebruikt worden. Mocht u aanvullende informatie over de kwaliteit of de indeling van een specifieke haardaccessoire willen, aarzel dan niet om het ons te vragen.

OuderdomNieuw
StijlNeo-stijlen/Victoriaans
HerkomstFrankrijk
Breedte68.0 cm
Hoogte50.0 cm
Diepte1.0 cm
MateriaalSmeedijzer
KleurZwart
Referentiep0042