Over ons

 

Ons team

 

Charles Nijman | Antiquair

Charles Nijman van Antieke-haardplaat.nl

Charles raakte jaren geleden gecharmeerd van de oeroude kracht en veelzijdigheid van de haardplaat. Na een carrière als management consultant begon hij in 2006 met de in- en verkoop van antieke haardplaten. Zijn passie is om een grote collectie van haardplaten beschikbaar te stellen met een variëteit aan maten, ouderdom, symboliek en stijl. Hij verdiept zich steevast in de achtergrond en de betekenis van iedere haardplaat. Daarnaast heeft hij de collectie uitgebreid met andere antieke haardaccessoires. Ook weer met een grote variëteit aan maten, land van herkomst, ouderdom en stijl.

 

Ward Nijman | Junior Antiquair

Ward Nijman van Antieke-haardplaat.nl

Ward heeft een achtergrond in muziek en software ontwikkeling. Daarnaast heeft hij de liefde voor antiek van huis uit meegekregen. Dat vormt een mooie combinatie om in het familiebedrijf aan de slag te gaan. Hij brengt nieuwe inzichten over efficiëntie en ICT ontwikkeling met zich mee. Maar uiteindelijk gaat het om de liefde voor antieke haardaccessoires en voor onze klanten. Die passie wil hij uitdragen.

 

Inge Jüngeling | Back office

Inge Jüngeling van Antieke-haardplaat.nl

Inge heeft als organisatie-socioloog in verschillende landen gewerkt en is nu aan de slag binnen het familiebedrijf. Dat bevalt haar heel goed. Korte lijnen en veel klantcontact, en ook voor haar gecombineerd met haar liefde voor antiek.

 

Samenwerking

Maar wij kunnen dit niet alleen. Zonder onze samenwerking met antiekhandelaren, smeden, koeriers, ICT ondersteuners en marketing adviseurs zou Charles Nijman Fireplace Antiques niet geworden zijn wat het is.