Over ons

 

Charles Nijman van Antieke-haardplaat.nl

 

Charles Nijman raakte jaren geleden gecharmeerd van de oeroude kracht en veelzijdigheid van de haardplaat. In 2006 begon hij met de in- en verkoop van antieke haardplaten. Zijn passie is om een grote collectie van haardplaten beschikbaar te stellen met een vari√ęteit aan maten, ouderdom, symboliek en stijl. Hij verdiept zich steevast in de achtergrond en de betekenis van iedere haardplaat.

Charles Nijman Fireplace Antiques verkoopt via zijn website antieke-haardplaat.nl  haardplaten uit verschillende stijlperiodes (Middeleeuwen, Renaissance, Barok, Neo Klassiek en Jugenstill). Op de website staat aangegeven welke --voor haardplaten relevante-- stijlen in deze stijlperiodes vallen, en welke haardplaten hierbij passen. Ook staat het land van herkomst aangegeven. Doorgaans is dat Frankrijk, Duitsland of Nederland.

Naast haardplaten biedt Charles Nijman Fireplace Antique ook een passende collectie oude en antieke vuurbokken, haardkorven en andere haardaccessoires. 

 

Persoonlijk advies

Charles biedt een persoonlijk advies voor wie dat wil. Maar het is ook mogelijk om zonder veel omhaal een plaat via internet, telefonisch of per mail te bestellen en op te laten sturen. Wie de haardplaten en accessoires wil bekijken is welkom in het fraaie atelier in het historische plaatsje Amerongen.

Geinteresseerd of wilt u meer weten? U kunt ons bereiken per mail of telefoon: info@antieke-haardplaat.nl of 06-53493998