Haardplaat 'Pilaren met Fleurs de Lis'

De fleur de lys (lelie) is een symbool van zuiverheid en verscheen op vele wapenschilden en vlaggen in heel Europa. Het wordt vooral gebruikt bij het huis van Bourbon, die de koningen van Frankrijk en Spanje voorzien.
€ 1.549,59
Excl. BTW

Excl. BTW. Bij verkoop aan particuliere klanten in de EU wordt BTW geheven. Voor particuliere klanten buiten de EU geldt 0% BTW.

Niet op voorraad

Gratis bezorging boven €165 excl. BTW
Levering: 1-2 werkdagen & 100% verzekerd
Klanten beoordelen ons met 9.5/10
Grootste keuze & beste prijzen
Deskundig advies
Conditie***

Classificatie: ***: Zeer goede staat, beperkte slijtage in overeenstemming met de leeftijd en het gebruik. **: Duidelijke tekenen van slijtage en mogelijk structurele problemen waaronder kleine instabiliteit. Nog 100% geschikt voor toepassing in een open haard. *: Structurele instabiliteit die de functie belemmert anders dan decoratief. Bijvoorbeeld, een open haard tang met los mechanisme waardoor de uiteinden kunnen overlappen. Een haardplaat in deze classificatie kan wel nog in een gashaard of als spatscherm gebruikt worden. Mocht u aanvullende informatie over de kwaliteit of de indeling van een specifieke haardaccessoire willen, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Ouderdom18e eeuw
StijlLouis XIV
HerkomstFrankrijk
Breedte113.5 cm
Hoogte97.5 cm
Diepte2.2 cm
Gewicht155 kg
MateriaalGietijzer
KleurZwart
Referentien5351L