Haardplaat 'Wapen van Frankrijk en Navarra'

Wapen van het Huis Bourbon, een uit Frankrijk afkomstig koningshuis dat één van de belangrijkste dynastiën van Europa werd en monarchen leverden in Spanje (Navarra), Frankrijk, de beide Sicilien en Parma. Bourbon koningen regeerden Frankrijk vanaf 1589 tot de Franse revolutie en ook korte periodes daarna. De linker helft van het wapen bestaat uit 3 fleur de lyses (Franse koningshuis) en de rechterhelft is het wapen van Navarre.
€ 2.272,73
Excl. BTW

Excl. BTW. Bij verkoop aan particuliere klanten in de EU wordt BTW geheven. Voor particuliere klanten buiten de EU geldt 0% BTW.

Niet op voorraad

Gratis bezorging boven €165 excl. BTW
Levering binnen 1 werkdag & 100% verzekerd
Klanten beoordelen ons met 9.5/10
Grootste keuze & beste prijzen
Deskundig advies
Ouderdom17e eeuw
StijlLouis XIII
HerkomstFrankrijk
Breedte85.5 cm
Hoogte85.5 cm
Diepte2.8 cm
Gewicht101 kg
MateriaalGietijzer
KleurZwart
Conditie***

Classificatie: ***: Zeer goede staat, beperkte slijtage in overeenstemming met de leeftijd en het gebruik. **: Duidelijke tekenen van slijtage en mogelijk structurele problemen waaronder kleine instabiliteit. Nog 100% geschikt voor toepassing in een open haard. *: Structurele instabiliteit die de functie belemmert anders dan decoratief. Bijvoorbeeld, een open haard tang met los mechanisme waardoor de uiteinden kunnen overlappen. Een haardplaat in deze classificatie kan wel nog in een gashaard of als spatscherm gebruikt worden. Mocht u aanvullende informatie over de kwaliteit of de indeling van een specifieke haardaccessoire willen, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Referentien5190