Haardplaat 'Wapen Orsbeck & Schmidburg'

Haardplaat met het wapen van de alliantie van Orsbeck en Schenk de Schmidburg. Beschreven door P. Palasi ('Plaques de cheminées héraldiques'; item 183), die aangeeft dat slechts 3 andere exemplaren van deze haardplaat bekend zijn.
€ 3.202,48
Excl. BTW

Excl. BTW. Bij verkoop aan particuliere klanten in de EU wordt BTW geheven. Voor particuliere klanten buiten de EU geldt 0% BTW.

Niet op voorraad

Gratis bezorging boven €165 excl. BTW
Levering: 1-2 werkdagen & 100% verzekerd
Klanten beoordelen ons met 9.5/10
Grootste keuze & beste prijzen
Deskundig advies
Conditie***

Classificatie: ***: Zeer goede staat, beperkte slijtage in overeenstemming met de leeftijd en het gebruik. **: Duidelijke tekenen van slijtage en mogelijk structurele problemen waaronder kleine instabiliteit. Nog 100% geschikt voor toepassing in een open haard. *: Structurele instabiliteit die de functie belemmert anders dan decoratief. Bijvoorbeeld, een open haard tang met los mechanisme waardoor de uiteinden kunnen overlappen. Een haardplaat in deze classificatie kan wel nog in een gashaard of als spatscherm gebruikt worden. Mocht u aanvullende informatie over de kwaliteit of de indeling van een specifieke haardaccessoire willen, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Ouderdom17e eeuw
StijlLouis XIV
HerkomstDuitsland
Breedte115.0 cm
Hoogte103.0 cm
Diepte2.0 cm
Gewicht115 kg
MateriaalGietijzer
KleurZwart
Referentien3497R