Gepolijst Koperen Houtbak

Een zogenaamde 'ferrat' uit de Auvergne, Frankrijk. Oude koperen container versterkt met een frame en versierd met koperen banden waarmee de vrouwen water gingen halen. Ze droegen het op het hoofd en beschermden zichzelf met een kleine lompenkroon of op de heup met een kussen, vandaar het nut van de handvatten aan weerszijden van het object.
€ 392,56
Excl. BTW

Excl. BTW. Bij verkoop aan particuliere klanten in de EU wordt BTW geheven. Voor particuliere klanten buiten de EU geldt 0% BTW.

Op voorraad

Gratis bezorging boven €165 excl. BTW
Levering: 1-2 werkdagen & 100% verzekerd
Klanten beoordelen ons met 9.5/10
Grootste keuze & beste prijzen
Deskundig advies
Conditie***

Classificatie: ***: Zeer goede staat, beperkte slijtage in overeenstemming met de leeftijd en het gebruik. **: Duidelijke tekenen van slijtage en mogelijk structurele problemen waaronder kleine instabiliteit. Nog 100% geschikt voor toepassing in een open haard. *: Structurele instabiliteit die de functie belemmert anders dan decoratief. Bijvoorbeeld, een open haard tang met los mechanisme waardoor de uiteinden kunnen overlappen. Een haardplaat in deze classificatie kan wel nog in een gashaard of als spatscherm gebruikt worden. Mocht u aanvullende informatie over de kwaliteit of de indeling van een specifieke haardaccessoire willen, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Ouderdom18/19e eeuw
StijlNeoklassiek
HerkomstFrankrijk
Hoogte25.0 cm
Breedte34.0 cm
Diepte34.0 cm
MateriaalGepolijst koper
Referentiek413