Groot Haardscherm | Handgemaakt, Nieuw | 85-139 cm Breed

Replica van een antiek origineel. Exact vervaardigd zoals deze vroeger werden gemaakt.

Met klassieke handgrepen.

Groot voordeel van dit type haardscherm, oud of nieuw, is dat je het, alhoewel het heel elegant is, niet echt ziet. Je geniet gewoon van het vuur.

Middenpaneel: 78 cm breed, zijpanelen: elk 30 cm breed. Functionele hoogte: 77 cm.

Voor een zelfstandig staand vonkenscherm heeft u een breedte van minimaal 85 cm tot maximaal 139 cm nodig. Bij een breedte van 85 cm is het scherm 33 cm diep en bij 139 cm breed is het 14 cm diep.

€ 285,12
Excl. BTW

Excl. BTW. Bij verkoop aan particuliere klanten in de EU wordt BTW geheven. Voor particuliere klanten buiten de EU geldt 0% BTW.

Op voorraad

Gratis bezorging boven €165 excl. BTW
Levering binnen 1 werkdag & 100% verzekerd
Klanten beoordelen ons met 9.5/10
Grootste keuze & beste prijzen
Deskundig advies
OuderdomNieuw
StijlNeo-stijlen/Victoriaans
HerkomstFrankrijk
Breedte143.0 cm
Hoogte77.0 cm
Diepte2.0 cm
Gewicht21 kg
MateriaalGietijzer
KleurZwart
Conditie***

Classificatie: ***: Zeer goede staat, beperkte slijtage in overeenstemming met de leeftijd en het gebruik. **: Duidelijke tekenen van slijtage en mogelijk structurele problemen waaronder kleine instabiliteit. Nog 100% geschikt voor toepassing in een open haard. *: Structurele instabiliteit die de functie belemmert anders dan decoratief. Bijvoorbeeld, een open haard tang met los mechanisme waardoor de uiteinden kunnen overlappen. Een haardplaat in deze classificatie kan wel nog in een gashaard of als spatscherm gebruikt worden. Mocht u aanvullende informatie over de kwaliteit of de indeling van een specifieke haardaccessoire willen, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Referentiep005