Haardplaat 'Wapen van Lotharingen'

Halfrond schild met wapen van Leopold I, Hertog van Lotharingen, en palmtakken. Omgeven door een ketting van het Gulden Vlies. Het symbool van deze Orde is een klein gouden ramsvacht met kop en poten, door een ring gehaald, hangend aan een gouden keten waarvan de 52 schakels het Bourgondische vuurslagmotief vertonen.
€ 2.272,73
Excl. BTW

Excl. BTW. Bij verkoop aan particuliere klanten in de EU wordt BTW geheven. Voor particuliere klanten buiten de EU geldt 0% BTW.

Niet op voorraad

Gratis bezorging boven €165 excl. BTW
Levering binnen 1 werkdag & 100% verzekerd
Klanten beoordelen ons met 9.5/10
Grootste keuze & beste prijzen
Deskundig advies
Ouderdom18e eeuw
StijlRenaissance
HerkomstFrankrijk
Breedte94.0 cm
Hoogte110.5 cm
Diepte2.5 cm
Gewicht110 kg
MateriaalGietijzer
KleurZwart
Conditie**

Classificatie: ***: Zeer goede staat, beperkte slijtage in overeenstemming met de leeftijd en het gebruik. **: Duidelijke tekenen van slijtage en mogelijk structurele problemen waaronder kleine instabiliteit. Nog 100% geschikt voor toepassing in een open haard. *: Structurele instabiliteit die de functie belemmert anders dan decoratief. Bijvoorbeeld, een open haard tang met los mechanisme waardoor de uiteinden kunnen overlappen. Een haardplaat in deze classificatie kan wel nog in een gashaard of als spatscherm gebruikt worden. Mocht u aanvullende informatie over de kwaliteit of de indeling van een specifieke haardaccessoire willen, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Referentiee204